×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

  • تاریخ انتشار : 1399/03/21 - 12:37
  • بازدید : 342
  • تعداد بازدید : 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
محققان آزمایشگاه Cold Spring Harbour در نیویورک به نتایج جدیدی رسیدند

نیکوتین جلوی ورود کرونا به بدن را نمی گیرد

محققان آزمایشگاه Cold Spring Harbour در نیویورک در ارتباط با افراد سیگاری به نتایج بسیار جدیدتری رسیده‌اند: برای شکستن سلول‌ها و شروع تکثیر در بدن، ویروس کرونا روی یک گیرنده پروتئین به نام ACE2 که در غشای سلول موجود است، می‌چسبد ...

نیکوتین و کرونا،

محققان امریکایی به تازگی اعلام کردند ممکن است ریه‌های افرادی که سیگار می‌کشند حاوی تعداد بیشتری از گیرنده‌هایی باشد که ویروس کرونا برای حمله به سلول‌های بدن از آنها استفاده می‌کند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی؛اکثر افرادی که در معرض ویروس سارس-کوو۲، ویروسی که باعث کووید ۱۹ می‌شود، قرار می‌گیرند، علائم خفیف تا متوسط ​​را تجربه می‌کنند و بدون درمان‌های اورژانسی، کاملا بهبود می‌یابند.
با این حال، به تازگی محققان آزمایشگاه Cold Spring Harbour در نیویورک در ارتباط با افراد سیگاری به نتایج بسیار جدیدتری رسیده‌اند: برای شکستن سلول‌ها و شروع تکثیر در بدن، ویروس کرونا روی یک گیرنده پروتئین به نام ACE2 که در غشای سلول موجود است، می‌چسبد.
دکتر جسیون شلتزر، نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: «نمونه بافت ریه کسانی که سیگار می‌کشند، بالاترین میزان ACE2 را دارد. البته ترک سیگار روند افزایش تعداد این گیرنده را کاملا برعکس می‌کند. به عنوان مثال در کسانی که تقریبا یک سال است سیگار را ترک کرده‌اند، در مقایسه با سیگاری‌های فعلی، تعداد ACE2 چهل درصد کمتر است.» دکتر شلتزر می‌گوید: «افزایش تعداد ACE2 باعث می‌شود ویروس کرونا از گیرنده‌های بیشتری برای حمله به سلول‌های بدن استفاده کند.»
پیش از این، یک پژوهش فرانسوی ادعا کرده بود در بین بیماران چینی، کسانی که سیگار می‌کشیدند، کمترین حضور را در مراکز درمانی داشتند. بر این اساس نویسندگان حدس می‌زدند که نیکوتین موجود در سیگار به ACE2 می‌چسبد و از سیگاری‌ها در برابر کرونا محافظت می‌کند.
دکتر شلتزر اما می‌گوید: «داده‌های فراوان از جمله متاآنالیزهای بسیار قوی نشان می‌دهد که افراد سیگاری نسبت به افراد غیر‌سیگاری به موارد شدیدتری از کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های تنفسی و بیماری‌های ریوی مبتلا می‌شوند. »


توصیه‌های غذایی برای پرسنل خط مقدم درمان کرونا
دانشمندان کالج بهداشت و درمان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا به تازگی توصیه‌های غذایی را برای افزایش ایمنی بدن پرسنل خط مقدم درمان کووید ۱۹ ارائه داده‌اند.
به گزارش مدیکال اکسپرس، پرسنل بهداشت و درمان ممکن است به دلیل ساعات طولانی کار، کمبود خواب، استرس زیاد، رژیم غذایی ضعیف، کم‌آبی بدن و ... به راحتی در معرض عفونت‌ها قرار گیرند و سیستم ایمنی بدنشان عملکرد ضعیفی داشته باشد.
سیستم ایمنی بدن برای عملکرد بهینه به چندین ماده مغذی مانند ویتامین‌هایA ، ب ۳ (نیاسین)، ب ۹ (فولات یا اسید فولیک)، ویتامین‌های C و D و مواد معدنی سلنیوم و روی و برخی ترکیبات فعال زیستی مانند اسیدهای چرب امگا ۳، پلی‌فنول‌ها و پروبیوتیک‌ها نیاز دارد.
پرسنل مراقبت‌های بهداشتی در مقایسه با توصیه‌های معمول، به مقادیر بیشتری از این مواد مغذی خاص نیاز دارند. در حالی که بسیاری از این مواد مغذی را می‌توان در یک رژیم غذایی متعادل یافت، اما آنها باید بخصوص مکمل‌های ویتامین C، ویتامین D و روی را نیز روزانه دریافت کنند. دوز روزانه ویتامین C، دو هزار میلی گرم، ویتامین دی هزار تا دو هزار واحد همراه با غذا و روی باید ۴۰ میلی‌گرم باشد.

منبع: http://tnews.ir/site/7ae8163120889.html?refc=38

  • گروه خبری : اخبار مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات
  • کد خبر : 93004
کلید واژه
تنظیمات قالب