×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

  • تاریخ انتشار : 1392/10/16 - 09:36
  • بازدید : 673
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ممنوعیت سیگار کشیدن در نیویورک

ممنوعیت سیگار کشیدن در نیویورک به عرصه الکترونیک هم رسید

سال‌ها پس از آنکه سیگاری‌های نیویورک به علت ممنوعیت سیگار کشیدن در مکان‌های عمومی دربسته به پیاده‌روهای این شهر تبعید شدند، اکنون برخی از سیگاری‌ها به استفاده از سیگارهای الکترونیک به عنوان شیوه‌ای برای در امان ماندن از سرمای بیرون روی آورده‌اند.

سال‌ها پس از آنکه سیگاری‌های نیویورک به علت ممنوعیت سیگار کشیدن در مکان‌های عمومی دربسته به پیاده‌روهای این شهر تبعید شدند، اکنون برخی از سیگاری‌ها به استفاده از سیگارهای الکترونیک به عنوان شیوه‌ای برای در امان ماندن از سرمای بیرون روی آورده‌اند.

اما به گزارش آسوشیتدپرس با تصویب مقرراتی در شورای شهر نيويورك  با رای 43 در برابر 8 در روز پنجشنبه 19 دسامبر که ممنوعیت سیگار کشیدن در مکان‌های عمومی را به سیگارهای الکترونیکی نیز گسترش داد، این افراد ظاهرا باید به پیاده‌روها بازگردند.

انتظار می‌رود که مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک، در چند روز پیش از ترک این مقام، این مقررات را امضا کند. این ممنوعیت در طول چهار ماه اعمال خواهد شد.

تصمیمات شورای شهر نیویورک در روز پنچشنبه همچنین زمینه را برای ممنوعیت ظرف‌های فوم پلاستیکی را فراهم کرد.

سخنگوی شورای شهر نیویورک، کریستین کین پیش از رای‌گیری درباره سیگارهای الکترونیک گفت که دانشمندان هنوز نمی‌توانند بگویند این وسایل استنشاقی نيكوتين که بدون توتون هستند، و نیکوتین را به صورت بخارشده به فرد می‌دهند، حقیقتا بی‌خطر هستند.

او گفت اجازه دادن استفاده از این وسائل در مکان‌هایی که اکنون سیگار کشیدن در آنها منع شده‌اند، همچنین می‌تواند باعث "دوباره طبیعی جلوه داده شدن" سیگار کشیدن شود و برداشت عمومی در این باره که عمل به این عادت تنها در مکان‌های سرباز در خارج یا مکان‌های خصوصی قابل‌قبول است، را متزلزل کند.

سازندگان سیگارهای الکترونیکی می‌گویند بخاری که از این وسائل خارج می‌شود، بی‌ضرر است، و اغلب دانشمندان موافقند که معتادان به سیگار که به این سیگارهای الکترونیکی روی می‌آورند، به میزان قابل‌توجهی در معرض خطر بهداشتی کمتری قرار می‌گیرند.

اما این وسائل چندان تحت نظارت قانونی قرار ندارند. و کارشناسان می‌گویند مصرف‌کنندگان نمی‌توانند مطمئن باشند که این سیگارها برای خود این افراد یا کسانی در محیط در معرض استنشاق بخار آن قرار می‌گیرند، بی‌خطر هستند.

نیکوتین موجود در این وسائل مانند سیگارهای معمولی به شدت اعتیادآور است و افرادی که از آنها استفاده می‌کنند، نمی‌توانند آنها را کنار بگذارند. بنابراین این نگرانی به وجود آمده است که نسل جدید جوانان ممکن است به سیگارهای الکترونیکی گرایش پیدا کنند و بعد به نیکوتین معتاد شوند و نهایتا به سیگارهای معمول روی آورند.

 

منبع: http://hamshahrionline.ir/details/243338

  • گروه خبری : اخبار مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات
  • کد خبر : 7248
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب