محققان انگلیسی هشدار دادند:
سیگار تهدیدی بر حس چشایی
این محققان با اشاره به یافتههای حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه افزودند: دلایل متعددی برای سیگار نکشیدن وجود دارد که از آن جمله میتوان به از بین رفتن حس چشایی و لذت نبردن از طعم واقعی مواد غذایی اشاره کرد ...

محققان انگلیسی اظهار کردند: سیگار کشیدن، باعث تخریب حس چشایی در افراد میشود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، این محققان با اشاره به یافتههای حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه افزودند: دلایل متعددی برای سیگار نکشیدن وجود دارد که از آن جمله میتوان به از بین رفتن حس چشایی و لذت نبردن از طعم واقعی مواد غذایی اشاره کرد.
محققان این بررسی را بر روی 145 نفر انجام دادند و چهار طعم اصلی شیرین، ترش، تلخ و شور را در آنان مورد بررسی قرار دادند و دریافتند سیگار کشیدن منجر به کاهش حس چشایی و از بین رفتن آن میشود.
آنان افزودند: مواد موجود در تنباکو منجر به این اختلال میشود که حتی پس از ترک آن هم این امر ممکن است اتفاق بیفتد.
در این تحقیق یک پنجم افراد سیگاری و یک چهارم از افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند، قادر به تشخیص درست طعم نبودند.
مواد موجود در توتون و تنباکو در بدن، باعث آسیب رساندن به سیستم چشایی میشود که حتی پس از ترک هم عوارض آن از بین نمیرود.