×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

  • تاریخ انتشار : 1397/03/27 - 13:31
  • بازدید : 452
  • تعداد بازدید : 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گفته متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون:

آسيب جدي طعم‌دهنده‌هاي سيگار به قلب

در یک مطالعه جدید آشکار شد که طعم‌دهنده‌های موجود در سیگارهای الکترونیکی به شیوه‌ای به سلول‌های جداره عروق خونی آسیب می‌زنند که می‌تواند در نهایت منجر به آسیب قلبی شود ...

طعم‌دهنده‌هاي سيگار،

متخصصان سلامت هشدار دادند: طعم‌دهنده‌های موجود در سیگارهای الکترونیکی می توانند به جداره رگ‌های خونی و در نهایت به قلب آسیب وارد کنند.
در یک مطالعه جدید آشکار شد که طعم‌دهنده‌های موجود در سیگارهای الکترونیکی به شیوه‌ای به سلول‌های جداره عروق خونی آسیب می‌زنند که می‌تواند در نهایت منجر به آسیب قلبی شود.
به گفته متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، پنج نمونه از طعم دهنده‌هایی که در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفتند به عملکرد حفاظتی سلول‌های اندوتلیال که جداره داخلی عروق و قلب را پوشانده آسیب وارد کرده‌اند.
این متخصصان می‌گویند: سلول‌های اندوتلیال به طور معمول و طبیعی گازی موسوم به "نیتریک اکسید" تولید می‌کنند اما طعم‌دهنده‌ها توانایی این سلول‌ها را در تولید این گاز از بین می‌برند.
این سلول‌ها وقتی سالم و سرحال هستند گاز نیتریک اسید را تولید می‌کنند و در واقع این گاز یک فاکتور مهم برای حفاظت از قلب است که مزایای مثبتی از جمله جلوگیری از لخته شدن خون و التهاب دارد اما مصرف ترکیبات دخانی طعم‌دار مانع از تولید این گاز مفید می‌شود.

منبع: ايران آنلاين   كد خبر: 372020

  • گروه خبری : اخبار مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات
  • کد خبر : 63395
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب