×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 12:36
  • بازدید : 340
  • تعداد بازدید : 335
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بر اساس گزارش مرکز ملی کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)

هشدار افزایش «مصرف‌کنندگان دوگانه دخانیات» در آمریکا. در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴.۵ درصد از بزرگسالان در این کشور

هشدار افزایش «مصرف‌کنندگان دوگانه دخانیات» در آمریکا

بر اساس گزارشی که در ماه ژوئیه توسط مرکز ملی کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) منتشر شد، در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴.۵ درصد از بزرگسالان در این کشور از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کردند.

بر اساس گزارشی که در ماه ژوئیه توسط مرکز ملی کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) منتشر شد، در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴.۵ درصد از بزرگسالان در این کشور از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کردند. به گزارش ایسنا به نقل از نشریه تخصصی مدیکال اکسپرس، متخصصان از داده‌های نظرسنجی مصاحبه ملی سلامت در سال ۲۰۲۱ برای تعیین درصد بزرگسالانی که در حال حاضر از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند بر اساس ویژگی‌های جمعیت‌شناختی استفاده کردند. آنها همچنین استفاده دوگانه از سیگارهای الکترونیکی و سیگار را نیز بررسی کردند.
این گروه مطالعاتی دریافتند که در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴.۵ درصد از بزرگسالان ۱۸ ساله و بالاتر از سیگار الکترونیکی استفاده می‌کردند که بیشترین مصرف سیگار الکترونیکی برای افراد ۱۸ تا ۲۴ ساله (۱۱ درصد) بوده است. همچنین در استفاده کنونی از سیگار الکترونیکی بر اساس نژاد اسپانیایی تفاوت هایی مشاهده شد. درصد استفاده فعلی در میان بزرگسالان غیر اسپانیایی سفیدپوست بیشتر از بزرگسالان غیر اسپانیایی آسیایی، سیاهپوست یا آفریقایی - آمریکایی غیر اسپانیایی و بزرگسالان اسپانیایی یا لاتین تبار بود. (به ترتیب ۵.۲ درصد در مقابل ۲.۹، ۲.۴ و ۳.۳ درصد)
در میان بزرگسالان ۱۸ ساله و بالاتر، استفاده از سیگار الکترونیکی به طور کلی با افزایش درآمد خانواده، کاهش یافت. همچنین استفاده دوگانه از سیگار و سیگارهای الکترونیکی در میان بزرگسالان ۱۸ تا ۲۴ ساله و ۲۵ تا ۴۴ ساله بیشتر از بزرگسالان ۴۵ ساله و بالاتر بوده است.
متخصصان می‌گویند: استفاده دوگانه از دخانیات یک نگرانی جدی برای سلامتی است زیرا ممکن است منجر به قرار گرفتن بیشتر در معرض سموم و پیامدهای تنفسی بدتر نسبت به استفاده از هر یک از این محصولات به تنهایی شود.
سیگارهای الکترونیکی در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی عرضه شدند و در ابتدا به عنوان جایگزینی کم ضررتر برای سیگارهای سنتی بسته بندی شده با مواد شیمیایی سرطان زا، معرفی شدند. با این حال مجموعه‌ای از تحقیقات نشان داده‌اند که سیگارهای الکترونیکی می‌توانند بسیار اعتیادآور باشند و در عین حال مضراتی برای سلامتی داشته باشند.

منبع: isna.ir/xdPgCT

  • گروه خبری : اخبار مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات
  • کد خبر : 129482
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب